Ostunimekiri:
500 g kanarinda,
200 ml koort (12%).
Valmistamine:
1. Lõika kanaliha peenikesteks ribadeks ja prae pannil kuumas õlis.
2. Sega paki sisu 200 ml koorega (12%) ja 200 ml veega ning lisa kanale.
3. Keeda koostisosi pidevalt segades.
4. Hauta madalal kuumusel umbes 5 minutit, aeg-ajalt segades.
- Tähelepanu!
- Pakendil olev koostisosade ja toiteaineväärtuste informatsioon on alati õige.
Koostisosad
Kartulitärklis, nisujahu, sool, maisitärklis, kuivatatud köögiviljad (sibul, küüslauk, porrulauk), koorepulber (piimast), maitsetaimed (petersellileht, pune, basiilik, majoraan, tüümian), suitsutatud sealiha, pärmiekstrakt, suhkur, vürtsid, lõhna- ja maitseained.
Allergeenid
Piim, nisu. Võib sisaldada sellerit, muna, sinepit ja soja.
Säilitamine
Säilitada kuivas ja jahedas.