Ostunimekiri:
600 g kooritud kartuleid
250 g hakkliha
50 g laabijuustu
1 suur sibul
150 ml 12% hapukoort
küpsetamiseks õli
Valmistamine:
1. Koorige sibul, lõigake pooleks ja tükeldage. Praadige õlis koos hakklihaga ning maitsestage soola ja pipraga. Lõigake kartulid umbes 3–4 mm suurusteks õhukesteks viiludeks.
2. Määrige ahjuvorm õliga. Asetage vormi põhja kartulikiht, sellele hakkliha-sibulakiht ning veel kord samamoodi. Ühe kihi paksuseks peaks olema umbes 3 cm.
3. Segage paki sisu korralikult 200 ml külma vee ja 150 ml 12% hapukoorega. Valage saadud segu ahjuvormi kartulite ja liha peale.
Puistake peale 50 g riivitud laabijuustu. Ärge pange vormile kaant peale.
4. Asetage vorm kuuma ahju ning küpsetage 200 ºC juures 50 minutit.
- Tähelepanu!
- Pakendil olev koostisosade ja toiteaineväärtuste informatsioon on alati õige.
Koostisosad
Nisujahu, maisitärklis, kartulitärklis, sool, koorepulber (piimast), kuivatatud köögiviljad 9,7% (küüslauk, sibul, punane paprika), lõhna- ja maitseained (gluteeniga), vürtsid 3,5% (must pipar, muskaatpähkel, köömen, kurkum), suhkur, maitsetaimed 1,7% (petersellileht, majoraan), pärmiekstrakt, emulgaator (letsitiinid), päevalilleõli.
Allergeenid
Nisu, piim, gluteeni. Võib sisaldada muna, soja, sellerit ja sinepit.
Säilitamine
Säilitada kuivas ja jahedas.