Mahedad Cannellini-oad kerges tomatikastmes on suurepärane kiudainete allikas,
madala suhkrusisaldusega, ei sisalda allergeene ega säilitusaineid ning maitsevad imehästi!
* Kõrge raua, magneesiumi ja kaltsiumi sisaldusega
* Kiudainerikas
Värskuse ja tugevama struktuuriga öko oad tomatikastmes, seega kui konserveeritud pehmed oad pole sulle mokkamööda, leiad Auga ubade näol oma toidulauale kindlasti uue lemmiku.
Madala rasvasisaldusega tomatikastmes Cannellini-oad on on ümaramad ja lamedama otsaga kui valged aedoad, väga populaarsed Itaalias. Nii oad ise kui mahedade vürtsidega tembitud tomatikaste on leebe maitsega ning sobib söömiseks nii iseseisva roana kui lisamiseks näiteks pastakastmesse, chili con/sin carnesse jmt.
Cannellini-ubadest saab organism palju rauda, kaltsiumi ja magneesiumi, mis tugevdavad hambaid ja luid. Raua tõhusamaks imendumiseks soovitatakse ube süüa koos C-vitamiini sisaldavate köögiviljadega.
Koostisosad:
valged oad* 60%, tomatikaste 40% (vesi, tomatipasta* 20%, suhkur*, veiniäädikas*, meresool, vürtsid*)
Toitumisalane teave 100 g kohta:
- energiasisaldus 393 kJ / 93 kcal
- rasvad 0,25 g millest küllastunud rasvhapped 0,06 g
- süsivesikud 16,4 g millest suhkrud 4,6 g
- kiudained 4 g
- valgud 6,2 g
- sool 0,6 g
Säilitamine:
Säilitada temperatuuril 0-25 °C. Mitte hoida otsese päikese käes. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarvitada 2 päeva jooksul.