Klassikaline borš, liha ja peediga, kus on kasutatud parimaid kodumaiseid köögivilju nagu punapeet,
värske kapsas, kartul, porgand, sibul. Proovi suppi hapukoore ja hakitud maitserohelisega.
Salvesti veiselihaga värskekapsaborš sobib hästi kiireks lõuna- või õhtusöögiks.
Koostisosad:
Punapeet, värske kapsas (22%), kartul, veiseliha (10% sissepanekul), porgand, sibul, searasv, tomatipasta, nisujahu, suhkur,
meresool, maitsetaimed, vürtsid, happesuse regulaator (sidrunhape).
Allergeenid:
Võib sisaldada: Nisu ja nisust valmistatud tooted (gluteeni sisaldavad teraviljad).
Säilitamine ja kasutamine:
Avamata purki hoida 0...+20 °C. Lahjendada 0,5 l veega ja keeta 3-4 min.
Soovi korral serveerida hapukoore ja maitserohelisega. Ühest purgist saab 4 portsjonit.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
- energiasisaldus 213 kJ / 51 kcal
- rasvad 2,5 g, millest küllastunud rasvhapped 1,0 g
- süsivesikud 5,0 g, millest suhkrud 3,0 g
- valgud 1,6 g
- sool 0,90 g