Iga Akashi basmati riis on täiuslikult küpsenud Himaalaja päikesepaistes.
Me valime vaid parimad terad Punjabi südame orgudest ning kinnitame, et igaüks neist on loomulikult küpsenud Himaaalaja päikese soojuses, moodustades kõrgeima kvaliteediga basmati riisi, mis on alati õhuline, aromaatne ja maitsev.
Too Himaalaja päikesepaiste oma kööki!
Võrreldes teiste riisisortitega on Basmati riisil pähkline maitserikas ja õrnalt vürtsikas maitse.
Keetes ei kleepu ta terad omavahel kokku ning säilitavad eraldatuse.
Võta 60 g riisi inimese kohta ning vala suurde potti keevasse vette. Keeda riisi keskmisel tulel 10-12 minuti.
Kurna korralikult ning lase riisil potis kaane all 3 minutit tõmmata.
Sega kahvliga kergelt läbi ning serveeri.
Toiteväärtus 100 g kohta: Energia 1489 kJ (351 kcal),
rasvu vähem kui 1 g
süsivesikuid 78,6 g
proteiine 7,3 g
kiudaineid 0,9 g
Parim enne: vaata pakendilt.
Hoiustada kuivas ja jahedas, eemal otsese päikesevalguse eest.
Päritolumaa: India
Pakendatud: Suurbritannia