Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Üleööhelbed kohvikreemiga
Koostatud:
Üleööhelbed kohvikreemiga annavad päeva algusele ühe toitainerikka ja ergutava stardi. Seda on äärmiselt lihtne valmistada ka mitmeks päevaks ette, et säästa väärtuslikku aega kiirel hommikul.
Chili sin carne täisterariisiga
Koostatud:
Valgurikaste ubade, köögiviljade ja vürtsidega on see mehhikopärane taimne hautis ideaalne kaaslane sügisõhtusse. Seda on lihtne valmistada, see on toitev ja sisaldab just parajalt särtsu, et sind seestpoolt soojendada.
Karrine riisiroog kööviljadega
Koostatud:
See riisiroog sobib hästi nii lõuna- kui õhtusöögiks ja teda on hea suures koguses mitmeks päevaks ette valmistada.
Tom Kha tofuga
Koostatud:
Kui vajad midagi soojendavat, toitvat ja samas eksootilist, siis see taimne ja kergelt muudetud versioon klassikalisest Tom Kha supist on just see, mida hing ihkab!
Karrine riisiroog kööviljadega
Koostatud:
See riisiroog sobib hästi nii lõuna- kui õhtusöögiks ja teda on hea suures koguses mitmeks päevaks ette valmistada.
Tom Kha tofuga
Koostatud:
Kui vajad midagi soojendavat, toitvat ja samas eksootilist, siis see taimne ja kergelt muudetud versioon klassikalisest Tom Kha supist on just see, mida hing ihkab!
Hirsi-köögiviljakotletid
Koostatud:
Hirss on üks parimaid tooraineid just köögiviljakotlettide valmistamiseks, kuna on loomult veidi kleepuv, nagu riis ehk hoiab hästi kokku ning praadides tuleb temas esile eriliselt mõnus pähkline nüanss.
Kuidas me saaks toitu mitte raisates varuda seda pikemaks ajaks ette? Millised on võimalused säästa raha ja tagada, et põhitoiduained oleksid kodus alati käepärast? Anname teile 8 nutikat viisi, kuidas toitu ja raha säästes varusid koguda.
Näkileivad särtsaka guacamolega
Koostatud:
Suvel tuleb ette palju väljasõite ja ootamatuid külalisi, siis on alati tore kui on midagi kiirelt käepärast näksimiseks kaasa haarata või lauale panna.
Pasta alla norma
Koostatud:
Sitsiiliast pärit pasta alla norma on klassikaline pastaroog baklažaani ja küüslauguse tomatikastmega. See roog on järjekordne tõestus, et lihtsatest koostisosadest saab hõlpsasti teha midagi eriliselt maitsvat.