- −25%
Kasutamine.
Kasvukultuurid:
Tomatid, porgandid, peedid, piprad, kapsas, nelgid – lahusta 1 – 1,5 korgitäit Vitot 1L vees.
Kurgid, maitsetaimed, salatid, redised, sibulad, maasikad – lahusta 1 korgitäis Vitot 1L vees.
Aialilled – lahusta ½ korgitäit Vitot 1L vees.
Kasta 1 kord nädalas vegetatsiooni perioodi esimesel poolel.
Toa- ja rõdulilled – lahusta ½ korgitäit Vitot 1L vees. Kasta 1 -2 korda nädalas suveperioodil ja 1 – 4 korda kuus talveperioodil.
Põhjustab tugevat silmade ärritust.
Põhjustab nahaärritust.
Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Kanda kaitsekindaid.
SILMA SATTUMISE KORRAL: loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega. Eemaldada kontaktläätsed, kui neid kasutatakse ja kui neid on kerge eemaldada. Loputada veel kord.
NAHALE SATTUMISE KORRAL: pesta rohke vee ja seebiga.
Koostis: üldlämmastik N 3,5%, vees lahustuv fosforpentaoksiid P2O5 2,3%, vees lahustuv kaaliumoksiid K2O 5,0%, raud Fe* 0,08%, mangaan Mn* 0,01%, tsink Zn* 0,003%. Mikroelementidega sisaldab ka magneesiumi, boori, molübdeeni, vaske. Lämmastik on mineraalväetises nitraatide ja ammoniaagi kujul.
* Seotud OEDF kelaadiga.