Piirkond: Itaalia, Apulia
Viinamari: Negroamaro, Malvasia, merlot, Cabernet
Värvus: Intensiivne violetne värvus
Aroom: täidlane ja püsiv
Maitse: Täidlane ja heas tasakaalus, sellel veinil on suurepärane tasakaal pehmete tanniinide ja happesuse vahel.
Toit: täidlased eelroad, küpsetatud liharoad, ulukiliha ja pikalt laagerdunud juustsud.
Serveerimine: Temperatuuril 18-20C
Valmistamine: Oktoobri alguses, kui kuum Lõuna-Itaalia päike on viinamarjad kergelt üleküpsetanud,
alustatakse veini valmistamisega.
Viinamarjad korjatakse käsitsi ja jäetakse järelküpsema 15 päevaks,
mil viinamarjad kaotavad 50% oma massist. Selline marjade kuivatamine annab veinile kuivatatud puuviljade nüanssi,
seeläbi kerkivadki veinis hiljem esile rosina ja ploomi maitseomadused.
Viinamarjakestade kokkupuude veiniga on
küllaltki pikk, et saavutada veinile tumedat värvust.
Vein küpseb tammevaadis 3-4kuud ning saavutab tänu sellele
meeldiva vürtsikuse ja vaniljenoodi.
Toote andmed: 75cl, 6tk kastis
TÄHELEPANU! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
- Päritolumaa
- Itaalia
- Hoiatus
- TÄHELEPANU! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!
- Maitse
- Poolkuiv
- Viinamarjasort
- Cabernet
Malvasia
Merlot
Negroamaro - Värv
- Punane