Üks maitsvamaid seeni, mis praetult maitseb peaaegu üks ühele grillitud lihaga.
Kombineerides terava harissa ja näkileivaga saad ühe mõnusa ja seest soojendava vahepala.
Vaja läheb:
Finn Crisp’i Traditional näkileibasid
Kaks suurt peotäit austerservikuid
4 tl harissat
3-4 spl õli praadimiseks
2tl Provence ürdisegu
Soola
Pipart
Värsket tüümiani serveerimiseks
Valmistamine:
Murra austerservikud kobarast lahti.
Lisa seened pannile, ilma õlita ning pruunista kergelt mõlemalt poolt, pannilabida või kahvliga peale surudes, et vesi välja tuleks.
Lisa öli ja prae kuni seened on eriti kuldpruunid.
Lisa ürdid, sool ja pipar.
Võta oma lemmik Finn Crisp'id, kata seentega ja need omakorda terava harissaga.
Lisa värskeid ürte ning naudi.