Toorjuustu ja magusate viigimarjadega kaetud näkileivad maitsevad võrratult ning on mega kiudainerikkad.
Need ei vii veresuhkrut lakke. Hea valik tervislikuks magustoiduks.
Vaja läheb:
Finn Crisp’i Traditional näkileibasid
4 spl toorjuustu (kasutasin taimset alternatiivi)
4 viigimarja
Pool peotäit kreeka pähkleid, purustatud
2 spl rafineerimata roosuhkrut või pruuni suhkrut
2 spl vahtrasiirupit
Värsket tüümianit
Valmistamine:
Võta peotäis viigimarju ning lõika need sektoriteks. Kuumuta pann, lisa õli ning viigimarjad.
Pruunista viigimarjad kergelt igalt küljelt. Lisa veidi pruuni suhkurt ning kuumuta veel segades mõnikümmend sekundit. Seejärel tõsta jahtuma.
Võta Finn Crisp'i näkileivad ning kata need toorjuustuga. Seejärel lisa viigimarjad, puista peale kreeka pähkleid ning lisa kerge nire vahtrasiirupit või mett.