Kirjuta meile
Pruunistatud fenkoli, toorjuustu ja kreeka pähklitega näkileivad

Fenkol ehk apteegitill on tõenäoliselt see köögivili poeletis, millele vaatad otsa ning mõtled, et huvitav mida sellest küll teha. Tegelikult on tegu äärmiselt lihtsa, kasuliku ja maitsva toorainega.

Värskena lahti lõigates meenutab küll lõhn veidi köhasiirupit või muud säärast apteegi medikamenti, kuid praadides see kaob ning jääb järele vaid hõrk, magus maitse, mis meresoola, toorjuustu ja kreeka pähklitega kombineerituna lööb suus tanstu.  

Vaja läheb: 

1 pakk Finn Crisp’i multigrain näkileibasid 

1 fenkol (umbes 300g) 

1 pakk toorjuustu (kasutasin taimset alternatiivi) 

Peotäis kreeka pähkleid 

Oliivõli 

Soola 

Pipart 

Valmistamine: 

Haki fenkol õhukesteks ribadeks, prae pannil õlis kergelt kuldseks.  

Võta näkileivad, kata need toorjuustuga, lisa peale praetud fenkol, soola, pipart ja siis puista peale kreeka pähkleid. 

Naudi! 

 

Seotud tooted

KAST 9tk! FINN CRISP...

FINN CRISP Multigrain õhukesed näkileivad 175g

Hind kokku

2.37 €

2.37 €

 

2.37 €/tk

Kast (9 tk)

Hind kokku

19.18 €

19.18 €

 

~2.13 €/tk
Toode on soovinimekirja lisatud