
Siin kohtuvad kreemine baklažaan, aromaatne pesto ja granaatõuna värske hapukas magusus.
Rukola lisab veel omakorda värskust ja kergelt piprast maitset.
Sobib vabalt nii peolauale kui ka lihtsalt õhtuks kiireks näksimiseks.
Vaja läheb (kahele):
Basiilikupestot 6 tl kuhjaga
Baklažaani ~150g
Puhastatud granaatõuna 6 spl
Oliivõli 3spl
Rukolat peotäis
Soola
Pipart
Valmistamine:
Lõika baklažaan kuubikuteks ja pane ahjunõusse. Kata oliivõliga, ning maitsesta soola ja pipraga.
Küpseta ahjus 200c juures umbes 15-20 minutit, kuni pruunistumiseni
Võta oma lemmik pakk Finn Crisp’i näkileibasid, lisa igale leivale üks kuhjaga tl pestot ja määri laiali.
Lisa baklažaan, granaatõun ja siis paar lehte rukolat.
Naudi!