
Antud stroganoff sai tehtud šampinjonidega, kuid võid vabalt kasutada mis iganes seeni ning neid ka kombineerida, mis teeb kastme veel eriti põnevaks.
Vaja läheb:
¾ pakki Loodusvägi ÖKO pasta durum manna fusilli
500g šampinjone või muid seeni
1 keskmise suurusega porru
5 küüslauguküünt
250ml köögiviljapuljongit
1 tl kuivatatud tüümianit
1 spl sojakastet
1,5 spl nisujahu
1 purk Loodusvägi ÖKO kookosjooki
2 spl tahiinit
2 spl maitsepärmi
Õli praadimiseks
Pipart
Peotäis värsket tilli
Valmistamine:
Esmalt keeda pasta pakendil oleva juhendi järgi al dente’ks.
Seni haki porru, küüslauk ning seened. Lisa kuumale pannile seened, ilma veel õli ning soola lisamata, ning kuumuta, kuni nad hakkavad kuldset värvust võtma. Seejärel lisa õli ja ka hakitud porru.
Pruunista seened ja porru ning siis lisa küüslauk, kuumuta veel mõned minutid segades.
Lisa jahu, natukene veel õli ning kuumuta pidevalt segades veel minut-kaks.
Seejärel lisa köögiviljapuljong, sool, pipar, tüümian, kookosjook, tahiini ja maitsepärm, sega korralikult läbi. Lase kaste veel korraks keema ning siis sega hulka fusillid. Viimaseks lisa hakitud värske till ning serveeri.
Head nautimist!