Selle eripärase segu loomiseks tasakaalustavad Ahmed teemeistrid Ida-Aafrika ja India teesid.
Kasutatakse kvaliteetseid Keenia lehti, et anda pruulile selle erksat ja reipat maitset.
Earl Grey teesegus kasutatud suuremad lehed annavad rafineerituma maitse,
sobivad suurepäraselt asjatundlikule teesõbrale.
Valmistamine
Tee kvaliteeti mõjutab vee kvaliteet. Kasutage alati värskelt keedetud või filtreeritud vett.
Temperatuur:
Kuumutage värske vesi keema või temperatuurini 100 ° C.
Infusiooni aeg:
Kui vesi on saavutanud sobiva temperatuuri, tuleb see valada koheselt teele peale.
Hoidke teekannu kuumuse hoidmiseks kaetud.
Teel peaks laskma tõmmata 5-7 minutit tugevama maitse saavutamiseks
ning 3-5 minutit lahjema maitse saavutamiseks.
Säilitamine
Säilitada kuivas ja niiskusel mitte üle 70%.