Parimad rohelised teelehed rullitakse tihedalt väikesteks pärliteks ja põletatakse lõkke kohal.
Nii saavutatakse protsessi käigus teele peen suitsune maitse.
Ahmad Gunpowder tee üllatab värske suvise rohu magususe ja suitsuse tamme aroomidega.
Püssirohu stiilis teesegu sai oma nime valtsitud teelehtede võrsele sarnase välimuse järgi.
Tee on tuntud oma täidlase maitse poolest ja on tugevam kui paljud rohelised teed.
„Püssirohi meetod“ sai populaarseks teetöötlusviisiks, kuna teelehtede veeretamine lukustub maitse ja aroomi,
vabastades need uuesti pärast kuuma veega leotamist.
Selline teevalmistus meetod osutus tõhusaks ja vastupidavaks ka transpordil,
mis muutis jaotamise mandritel hõlpsamaks.
Kauplejatele oli kindel, et nende tee saabub kogu selle kvaliteediga.
Teed saab nüüd nautida kogu maailmas!
Põhja-Aafrikas serveeritakse seda tseremoniaalselt suhkru ja värske piparmündiga.
Mujal on see populaarne energiat andva teena.
Valmistamine
Tee kvaliteeti mõjutab vee kvaliteet. Kasutage alati värskelt keedetud või filtreeritud vett.
Temperatuur:
Kuumutage värske vesi keema või temperatuurini 85 kraadi.
Infusiooni aeg:
Vesi peaks olema ideaalselt 85 kraadi, et rohelise tee mõju saaks makismaalselt avalduda.
Liialt kuum vesi võib teha rohelise tee maitse kibedaks.
Valada vesi kannu ja lasta paar minutit lihtsalt jahtuda.
Seejärel lisada tee puru sõlega. Ideaalse maitse saavutamiseks peaks teel laskma tõmmata 2-3 minutit.
Säilitamine
Säilitada kuivas ja niiskusel mitte üle 70%.