Ahmad lahtiste lehtedega roheline tee on hea näide sujuvast ja õrnast Hiina rohelisest teest.
Segatud kvaliteetsetest rohelise tee lehtedest - õrnalt koristatud ja õrnalt töödeldud.
Turgutage tervist! See tee on looduslikult kõrge antioksüdantide ja
tervisele kasulike toitainete sisalduse poolest.
Ahmad teemeistrid lasevad kvaliteetsel teel enda eest rääkida ja sellel peenel segul on palju öelda.
See on esmaklassiline, 100% looduslik roheline tee, millele pole midagi lisatud ega ära võetud.
Sellel õrnalt värvilisel teel on soe ja külluslik aroom. Rahustav ja magusalt röstitud iseloom.
Ahmad teemeistrid on valivad selle segu loomiseks Chun Mee lehetee.
Nagu õrnalt rullitud kuivatatud lehtede kõverdunud välimusest nähtub, tähendab Chun Mee tõlkes „hinnalist kulmu”.
Chun Mee on pärit Ida-Hiina kollastest mägedest - piirkond,
mis on kuulus oma väikeste teepõõsaste ja minimaalse lehtede töötlemisprotsessi poolest.
Nii saavutatakse tee pehme, pähkline maitse ja milles on säilinud röstitud rohu magusad noodid.
Valmistamine
Tee kvaliteeti mõjutab vee kvaliteet. Kasutage alati värskelt keedetud või filtreeritud vett.
Temperatuur:
Kuumutage värske vesi keema või temperatuurini 80-85 kraadi.
Infusiooni aeg:
Vesi peaks olema ideaalselt 85 kraadi, et rohelise tee mõju saaks makismaalselt avalduda.
Liialt kuum vesi võib teha rohelise tee maitse kibedaks.
Valada vesi kannu ja lasta paar minutit lihtsalt jahtuda.
Seejärel lisada tee puru sõlega.
Ideaalse maitse saavutamiseks peaks teel laskma tõmmata 2-3 minutit.
Säilitamine
Säilitada kuivas ja niiskusel mitte üle 70%.