Iga tee on aastate jooksul välja arendatud ja valmistamise meetotid on viimseni lihvitud.
Jasmine Romance ja Mint Mystique teedel nauditav ning hellitav maitse
on võitnud „Great Taste Awards“ auhinna.
Kohtunikud kiitsid just jasmiini teed: „Särav, puhas teepõhi, mis on meeldivalt magus ja
värske jasmiini iseloomuga“ ja piparmündi teed kirjeldati kui „puhta maitsega rohelist teed,
millel on selged piparmündi maitsed“.
Valmistamine
Tee kvaliteeti mõjutab vee kvaliteet. Kasutage alati värskelt keedetud või filtreeritud vett.
Temperatuur:
Kuumutage värske vesi keema või temperatuurini 80-85 kraadi.
Infusiooni aeg:
Vesi peaks olema ideaalselt 85 kraadi, et rohelise tee mõju saaks makismaalselt avalduda.
Liialt kuum vesi võib teha rohelise tee maitse kibedaks.
Valada vesi kannu ja lasta paar minutit lihtsalt jahtuda. Seejärel lisada tee puru sõlega.
Ideaalse maitse saavutamiseks peaks teel laskma tõmmata 2-3 minutit.
Säilitamine
Säilitada kuivas ja niiskusel mitte üle 70%.