Kookospiim kui paradiisihõng igapäevaelus lisab kreemja troopilise maitse nii toitudele kui jookidele ning hoiab ilusa ka meie naha ja juuksed.
* Laktoosivaba
* Lisa-, värv- ja säilitusainetevaba
* Vegan
* GMO-vaba
* BPA-vaba
Mahe kookospiim on valmistatud külmpressmeetodil värske mahekasvatatud kookospähkli viljalihast,
millest on eraldatud kookosõli ja sobiva konsistentsi saavutamiseks lisatud vett.
Paljudes kookosfarmides on kombeks kasutada pähklite korjamiseks ahve, täpsemalt makaake, sest ahvid on väledad ja vilunud ronijad ning suudavad päeva jooksul korjata sadu pähkleid rohkem kui inimesed. Loodusväe kookopiim on valminud Sri Lankal kasvanud kookospähklitest ilma ahvide tööjõudu kasutamata.
Väga oluline on teada, et kookospiim ei sisalda laktoosi. Seega sobib kookospiim hästi ka taimetoitlastele ja hüpolaktaasia
(piimasuhkrut ehk laktoosi lagundava ensüümi laktaasi puudulikkus) all kannatavatele inimestele.
Teadlased usuvad, et kookospiim on hea ka kaalulangetamisel, kuna inimese organism suudab selles sisalduvaid rasvu kiiremini energiaks muuta!
Kookospiima suur väärtus on selles sisalduvad rasvhapped, mis aitavad alandada kolesterooli taset veres, normaliseerida vererõhku ning ennetada infarkti või insulti.
Kookospiim on kasulik ka vitamiinirohkuse (C-, E-, B1-, B3-, B5-, B6-vitamiinid) ja mineraalide (raud, seleeni, kaltsium, magneesium) poolest.
- Päritolumaa
- Sri Lanka
Koostisosad:
kookospähkel*(50%), vesi (50%)
Toitumisalane teave 100 g kohta:
- energiasisaldus 726 kJ / 174 kcal
- rasvad 17 g millest küllastunud rasvhapped 14,9 g
- süsivesikud 2,6 g
- kiudained 1 g
- valgud 1,1 g
- sool 0,015 g
Säilitamine:
Hoida jahedas kohas. Avatult säilitada külmikus ja tarbida 3 päeva jooksul.