Köögivilju võib valida enda eelistuste järgi –
samal moel võib grillile panna kas või noort suvist kapsast,
redist või miks mitte ka eksootilisemat maisi või ananassi.
MAGGI Texicana Salsa kaste sobib suurepäraselt kasutamiseks dipikastmena
ning toitude maitsestamiseks.
Enne tarvitamist loksutada, peale tarvitamist pudel korralikult sulgeda.
Kogus: Neljale
Valmistamisaeg: 20 minutit + marineerimiseks vajalik aeg
Koostisosad:
1 punane paprika, puhastatuna ja tükeldatuna
1 punane paprika, puhastatuna ja tükeldatuna
1 keskmise suurusega või 3-4 pisikest suvikõrvitsat, tükeldatuna
1 punane sibul, tükeldatuna
3 sl Maggi Texicana Salsa kastet
Oliiviõli
1 küüslauguküüs, hakituna
Sidrunimahla
Värskeid ürte hakituna
Soola ja pipart
Valmistamine:
Sega omavahel Maggi Texicana salsakaste, hakitud küüslauk, sidrunimahl, sool ja pipar.
Sega tükeldatud köögiviljadega ja jäta umbes pooleks tunniks marineerima.
Grilli köögivilju kiirelt kuumal grillil, kuni köögiviljad on küpsed.
Serveerides puista peale värskeid ürte.
Serveeri lihakõrvaseks või ka omaette roana, sooja salatina.