Kirjuta meile
Kreemine feta dipikaste Finn Crisp näkileibadega

Kreemine feta ja valge oa dipikaste koos pruunistatud küüslauguste kirsstomatitega on lihtsalt üks parimaid asju, mida näkileibadega filmiõhtuks lauale panna.

Maitsev, toitev ja ka tervislik.

Vaja läheb: 

1 pakk Finn Crisp Caraway õhukesed näkileivad 200g

Dipi jaoks 

200g fetat (taimset varianti) 

100g jogurtit  (kookosjogurtit) 

1 purk valgeid ube 

1 küüslauguküüs 

Dipile lisandiks 

100g kirsstomateid 

6 küüslauguküünt 

1 tl köömneid 

Oliiviõli 

Kaunistuseks hakitud münti ja tšillihelbeid 

Valmistamine: 

Lisa blenderisse feta, jogurt, küüslauk ja valged oad. Blenderda kuni saad mõnusa siidise konsistensi. 

Lõika kirsstomatid pooleks ning pruunista pannil õlis  4-5 minutit.

Haki küüslauk ning lisa tomatite hulka, kuumuta veel 3-4 minutit pidevalt segades. 

Serveeri dip kaussi, lisa peale tomatid ja küüslaugud, väike nire oliiviõli ja kaunistuseks hakitud münti ja tšillihelbeid.

Head isu!

Toode on soovinimekirja lisatud