
Kreemine feta ja valge oa dipikaste koos pruunistatud küüslauguste kirsstomatitega on lihtsalt üks parimaid asju, mida näkileibadega filmiõhtuks lauale panna.
Maitsev, toitev ja ka tervislik.
Vaja läheb:
1 pakk Finn Crisp Caraway õhukesed näkileivad 200g
Dipi jaoks
200g fetat (taimset varianti)
100g jogurtit (kookosjogurtit)
1 purk valgeid ube
1 küüslauguküüs
Dipile lisandiks
100g kirsstomateid
6 küüslauguküünt
1 tl köömneid
Oliiviõli
Kaunistuseks hakitud münti ja tšillihelbeid
Valmistamine:
Lisa blenderisse feta, jogurt, küüslauk ja valged oad. Blenderda kuni saad mõnusa siidise konsistensi.
Lõika kirsstomatid pooleks ning pruunista pannil õlis 4-5 minutit.
Haki küüslauk ning lisa tomatite hulka, kuumuta veel 3-4 minutit pidevalt segades.
Serveeri dip kaussi, lisa peale tomatid ja küüslaugud, väike nire oliiviõli ja kaunistuseks hakitud münti ja tšillihelbeid.
Head isu!