Kirjuta meile
Mõnusalt kreemjas krevetipasta

Sellest pastast ei saa vist küll mitte kunagi isu täis! See valmib ääretult lihtsalt ning lõpptulemus on mõnusalt kreemjas, kergelt tšilline ning krevettidest tulvil. Kui ihkad üht mõnusat koorest pastarooga, siis on see retsepti kindlasti õige proovimiseks. Vastavalt soovidele saad lisada täiendavalt köögivilju, suurendada tšillist maitset või muuta gluteenivabad spagetid tavaliste vastu.

Kogus: 3

Valmistamisaeg: 20 minutit

Muu info: gluteenivaba



Vaja läheb:

200 g Panzani gluteenivabu spagette

2 sl õli

2 küüslauguküünt, hakituna

0,5 tšillipipart, hakituna

0,5 paprikat

peotäis suhkruherneid

1 dl valget veini

2 dl vahukoort

2 peotäit spinatilehti

250-300 g tooreid krevette

4 sl riivitud parmesani

Maitsestamiseks:

soola, pipart

sidrunist pressitud mahla

oliiviõli

Toimi nii:

Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta lohakalt. Samal ajal kuumuta pannil õli ning lisa pannile hakitud küüslauguküüned ja tšillipipar. Kuumuta läbi ning lisa tükeldatud paprika ja poolitatud suhkruherned. Kuumuta minutijagu ning vala juurde vein, lase podiseda mõned minutid ning lisa vahukoor ja spinatilehed. Sega läbi, lisa krevetid ning kuumuta kuni krevetid omandavad roosaka värvuse, seejärel lisa koheselt keedetud pasta ja parmesan. Segga, maitsesta ning serveeri!

Related products

Toode on soovinimekirja lisatud