Sellest pastast ei saa vist küll mitte kunagi isu täis! See valmib ääretult lihtsalt ning lõpptulemus on mõnusalt kreemjas, kergelt tšilline ning krevettidest tulvil. Kui ihkad üht mõnusat koorest pastarooga, siis on see retsepti kindlasti õige proovimiseks. Vastavalt soovidele saad lisada täiendavalt köögivilju, suurendada tšillist maitset või muuta gluteenivabad spagetid tavaliste vastu.
Kogus: 3
Valmistamisaeg: 20 minutit
Muu info: gluteenivaba
Vaja läheb:
200 g Panzani gluteenivabu spagette
2 sl õli
2 küüslauguküünt, hakituna
0,5 tšillipipart, hakituna
0,5 paprikat
peotäis suhkruherneid
1 dl valget veini
2 dl vahukoort
2 peotäit spinatilehti
250-300 g tooreid krevette
4 sl riivitud parmesani
Maitsestamiseks:
soola, pipart
sidrunist pressitud mahla
oliiviõli
Toimi nii:
Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta lohakalt. Samal ajal kuumuta pannil õli ning lisa pannile hakitud küüslauguküüned ja tšillipipar. Kuumuta läbi ning lisa tükeldatud paprika ja poolitatud suhkruherned. Kuumuta minutijagu ning vala juurde vein, lase podiseda mõned minutid ning lisa vahukoor ja spinatilehed. Sega läbi, lisa krevetid ning kuumuta kuni krevetid omandavad roosaka värvuse, seejärel lisa koheselt keedetud pasta ja parmesan. Segga, maitsesta ning serveeri!