
Lihtne ja kiire viis palju valku ja kiudaineid oma kehale anda. Kreemine isetehtud hummus istub ideaalselt näkileivale koos värske kurgi ja hernevõrsetega.
Vaja läheb:
Finn Crisp Multigrain õhukesi näkileibu
400ml purk kikerherneid (ilma vedelikuta)
2 spl tahiinit
Poole laimi mahl
2 väiksemat küüslauguküünt
1 tl vürtsköömenit
0.5tl musta pipart
Soola
0.5 tassi vett
1 värske kurk
Peotäis hernevõrseid
Valmistamine:
Lisa blenderisse kikerherned, tahiini, laimimahl, küüslauk, vürtsköömen, must pipar, sool ja vesi. Blenderda ühtlaseks kreemjaks massiks. Maitse, vajadusel lisa soola.
Serveeri hummus näkileival koos viilutatud värske kurgi ja hernevõrsetega.
Head nautimist!