Kirjuta meile
Taipärased oa-kotletid

Kokad räägivad, et kui roas on piisavalt juustu ja võid, siis õnnestub see toit alati. Siin on aga hoopis üks tervislikum taipäraste kotlettide retsept, mis alati õnnestub! Teie maitsemeeled lähevad taaskord rännakule kuuma päikese alla! Mis võiks olla meeldivam päikeselisel kevadõhtul?

Valmistamise aeg: 40 min

Kogus: 16 tk

Koostisosad:

1 kg kalkuni- või rohumaa maheveise hakkliha

1 sibul

2 keskmist küüslaugu küünt

150 g Auga Ready-to-Eat punaseid ube

1 tšillikaun

1 laimi mahl

Värsket koriandrit peotäis

VärsketTai basiilikut peotäis

Värsket rohelist sibulat kaunistamiseks

Veidi pipart

Veidi suhkurt

Veidi Loodusvägi Himaalaja soola

Valmistamine:

Keera ahi 200 kraadi peale soojenema. Haki sibul, küüslauk, tšilli, koriander ja basiilik nii väikeseks kui saad ja lisa hakkliha segule. Vala juurde oad (Ready-to-Eat oad on ilma veeta). Lisa laimi mahl, suhkur, sool ja pipar ning sega ühtlaseks massiks.

Aseta käe või supilusikaga vormitud kotletikesed ahjuplaanidle. Küpseta 200 kraadises pöördõhuga ahjus 20-30 minutit, veiselihast kotlette 30-40 min.

Serveeri koos meelepärase lisandi või näiteks taipärase hapukapsaga!

Retsepti koostas: Timo Tepp, vabakutseline kokk

Seotud tooted

Toode on soovinimekirja lisatud