Kirjuta meile
Ühe poti pasta krevettide, brokoli, roheliste herneste ja ubadega

Pastaroogasid armastavad pea kõik ja tegelikult on pasta sageli ka kiire argiõhtuse söögikorra päästjaks. Siintoodud pastaroog on kohe eriti mugav ja kiire variant, sest kõik koostisained saab ühe poti sees valmis keeta. Lisa aga järjest erinevaid lisandeid vastavalt nende keemise ajale ja põhimõtteliselt keedabki pasta end ise valmis.

Kreemisust aitab toidule lisada potti sätitud või ja hiljem juurde segatud parmesani juust. Krevettide asemel võid soovi korral kasutada ka tükeldatud lõhet või hoopis valget kala.

Valmistusaeg: 20 minutit

Kogus: Neljale

Koostisosad

400 g Panzani penne pastat

3-4 küüslauguküünt hakituna

Maggi puljongit - vali endale meelepärase maitsega variant

1 väiksem brokoli õisikud eraldatud

200 g rohelisi ube vajadusel tükeldatuna

200 g rohelisi herneid sügavkülmast

400 g tooreid krevetisabasid

200 g kirsstomateid poolitatuna

2 sl võid

70 g parmesani juustu riivituna

Värskelt jahvatatud Santa Maria musta pipart

Valmistamine

Tõsta pasta suuremasse potti. Lisa küüslauk, värskelt jahvatatud must pipar ja ca 8 dl puljongit. Lase keema tõusta ja keeda mõned minutid. Kui pasta pakendile märgitud keemisaja lõpuni on jäänud 5 minutit, lisa potti brokoliõisikud ja rohelised oad.

Lase uuesti keema tõusta ja keeda paar minutit. Lisa siis rohelised herned, krevetid, kirsstomatid ja või.

Sega läbi ja keeda paar minutit. Vajadusel lisa veidi vett või puljongit. Tõsta pliidil ja sega juurde suurem osa riivitud parmesanist.

Viimistle veel värskelt jahvatatud musta pipraga, puista peale ülejäänud parmesan ja serveeri kohe.

Related products

Toode on soovinimekirja lisatud