Valikus on maailma parimad musta tee põhjal valmistatud puuviljateed:
Õun
Maasikas
Virsik
Sidrun
Hinge kosutavast valikust leiab igaüks endale sobiva erinevatel kella- ja aastaaegadel nautimiseks:
Alustades Õuna sügisesest aroomist, mis mõjub maitsemeelele turgutavalt,
jätkates magusa Maasikaga, mis on hea nautida pärast kosutavat õhtusööki.
Eksootilised viljad lisavad elevust talvisele lõunaajale ning
Sidrun ja Laim täidavad hommiku särtsaka naudinguga.
Valmistamine
Tee kvaliteeti mõjutab vee kvaliteet. Kasutage alati värskelt keedetud või filtreeritud vett.
Temperatuur:
Kuumutage värske vesi keema või temperatuurini 100 ° C.
Infusiooni aeg:
Kui vesi on saavutanud sobiva temperatuuri, tuleb see valada koheselt teele peale. Hoidke teekannu kuumuse hoidmiseks kaetud.
Teel peaks laskma tõmmata 5-7 minutit tugevama maitse saavutamiseks ning 3-5 minutit lahjema maitse saavutamiseks.
Säilitamine
Säilitada kuivas ja niiskusel mitte üle 70%.