Selle teesegu valmistamiseks kasutatakse parimaid Ceyloni nõlvadel koristatud teesid.
Segu sisaldab kõrgekvaliteedilise Orange Pekoe standardi keskmise suurusega lehti.
Joogil on ere vaskvärv ning karm maitse ja kerge aroom, mis on iseloomulik Tseiloni teedele.
Valmistamine
Tee kvaliteeti mõjutab vee kvaliteet. Kasutage alati värskelt keedetud või filtreeritud vett.
Temperatuur:
Kuumutage värske vesi keema või temperatuurini 100 ° C.
Infusiooni aeg:
Kui vesi on saavutanud sobiva temperatuuri, tuleb see valada teele peale.
Hoidke teekannu kuumuse hoidmiseks kaetud.
Teel peaks laskma tõmmata 5-7 minutit tugevama maitse saavutamiseks
ning 3-5 minutit lahjema maitse saavutamiseks.
Säilitamine
Säilitada kuivas ja niiskusel mitte üle 70%.