Ahmad Ida-Aafrika teemeistrid tasukaalustavad selle teesegu loomiseks robustseid tee lehti.
Seejärel lisavad tõelisi sidruni- ja laimitükke, lisaks oma eksklusiivseid
sidruni- ja elavaid lõhna- ja maitseaineid, muutes tee maitsvaks ja kosutavaks.
Selline pruulimise protsess annab teele tõeliselt magusa ja eksootilise suvisuse.
Valmistamine
Tee kvaliteeti mõjutab vee kvaliteet. Kasutage alati värskelt keedetud või filtreeritud vett.
Temperatuur:
Kuumutage värske vesi keema või temperatuurini 100 ° C.
Infusiooni aeg:
Kui vesi on saavutanud sobiva temperatuuri, tuleb see valada koheselt teele peale.
Hoidke teekannu kuumuse hoidmiseks kaetud.
Teel peaks laskma tõmmata 5-7 minutit tugevama maitse saavutamiseks ning 3-5 minutit lahjema maitse saavutamiseks.
Säilitamine
Säilitada kuivas ja niiskusel mitte üle 70%.