Assam must tee on maitsev segu tervetest lehtedest ja leheotstest-
teepõõsa poolenisti avanenud pungad, mis on korjatud India Assami provintsi istandustes.
Assami esipärast tulenevalt on joogil tume, punakas värv, tugev jõud ja rikkalik aroom.
Valmistamine
Tee kvaliteeti mõjutab vee kvaliteet. Kasutage alati värskelt keedetud või filtreeritud vett.
Temperatuur:
Kuumutage värske vesi keema või temperatuurini 100 ° C.
Infusiooni aeg:
Kui vesi on saavutanud sobiva temperatuuri, tuleb see valada koheselt teele peale.
Hoidke teekannu kuumuse hoidmiseks kaetud.
Teel peaks laskma tõmmata 5-7 minutit tugevama maitse saavutamiseks
ning 3-5 minutit lahjema maitse saavutamiseks.
Säilitamine
Säilitada kuivas ja niiskusel mitte üle 70%.