Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Pruunistatud fenkoli, toorjuustu ja kreeka pähklitega näkileivad
Koostatud:
Fenkol ehk apteegitill tõenäoliselt on see köögivili poeletis, millele vaatad otsa, ning mõtled, et huvitav mida sellest küll teha. Tegelikult on tegu äärmiselt lihtsa, kasuliku ja maitsva toorainega.
Kimchi ja juustuga küpsetatud näkileivad
Koostatud:
Krõbe. Vürtsikas. Sulanud.
Kimchi + juust + näkileib. Lihtsalt peab ise järele proovima.
Klassikaline Itaalia karbipasta
Koostatud:
Mõnus itaaliapärane pastaroog karpidega, mis eriti mõnus nautida valge veiniga.
Suitsutofu määre leivale
Koostatud:
Valgurikas suitsutofu määre on mõnus toitev kate hommikusele näkileivale. Maitse on mõnusalt suitsune ja kreemine, meenutab isegi klassikalist suitsukalamääret, eriti kui lisada peale veidi värsket rohelist sibulat.
Panzani Selezione di Chef Tagliatelle Aasia kastmes
Koostatud:
Keeda tagliatelle soolaga maitsestatud vees 8–10 minutit, kuni need on al dente. Kurna, loputa korraks külma veega ja tõsta kõrvale.
Kuumuta pannil keskmisel kuumusel oliiviõli ja hakitud küüslauk umbes 1 minut, kuni see muutub aromaatseks.
Granaatõuna ja valge šokolaadi Bavarois – Vicenzy ladyfingers maasika küpsistega
Koostatud:
Pehme valge šokolaadi mousse, värske granaatõunatarretis ja Vicenzovo maasikabiskviidid loovad ideaalse kombinatsiooni luksuslikust maitsest ja elegantsest serveeringust!
Mini maasika tiramisu – Vicenzovo & Chef Marco Pedroni looming!
Koostatud:
Elegantselt serveeritud ja täiuslikuks viimistletud dessert, mis ühendab mascarpone kreemi, maasika-passionviljakastme ja õhulised Vicenzovo biskviidid – tõeline Itaalia maguskunst!
Ricotta-vahukreem Vicenzy ladyfingers maasikamaitseliste küpsistega
Koostatud:
Kerge, kreemjas ja puuviljane dessert, mis toob iga ampsuga meelde suve.
Õrn ricotta-vahukreem, värsked maasikad ja mango koos Vicenzy ladyfingers maasikamaitseliste küpsistega loovad täiusliku harmoonia – lihtne valmistada, kaunis serveerida!
Maasika Charlotte tort Vicenzi ladyfingers küpsistega
Koostatud:
Maasikane Charlotte kook – suvine maius igaks hetkeks!
Õhuline kreem, värsked maasikad ja Vicenzovo biskviidid loovad täiusliku koosluse, mis lihtsalt sulab suus!
Lihtne valmistada, kaunilt pidulik ja vastupandamatult maitsev – tõeline maiuspala perele ja sõpradele.
Näkileivad pruunistatud austerservikute ja harissaga
Koostatud:
Üks maitsvamaid seeni, mis praetult maitseb peaaegu, et üks ühele grillitud lihaga. Kombineerides terava harissa ja näkileivaga saad ühe mõnusa ja seest soojendava vahepala.