Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Krõbe põhi, mõnusalt sulanud juust ja vürtsikas jalapeno annavad kokku täpselt selle õige koosluse.
Siin kohtuvad kreemine baklažaan, aromaatne pesto ja granaatõuna värske hapukas magusus, rukola lisab veel omakorda värskust ja kergelt piprast maitset
Kikerhernekotletid hirsi ja gremolataga
Koostatud:
Lihtne, toitainerikas lõuna-või õhtusöök mis valmib kiirelt ja on nii-nii hea. Pähklise maitsega hirss on täna aina enam meie pere toidulaual, kuna lihtsalt maitseb nii hästi ja sobib peaaegu, et kõigega.
India pähklitest taimne juustukaste
Koostatud:
Queso, mida kutsutakse ka nimega chile con queso, on sulav juustudipp, mida serveeritakse tavaliselt tortillakrõpsude kõrvale. Arvatakse, et see sai alguse Texases 20.saj alguses.
See ricotta alternatiiv on kreemjas ja maitsev, täpselt nagu klassikaline piimapõhine versioon, kuid valmistatud taimsetest koostisosadest. Kõige parem koos aiast nopitud tomatite ja näkileivaga.
Röstitud paprika määre
Koostatud:
Vahemereäärse hõnguga suitsuse mekiga määre, mis väga kiirelt laualt otsa saab.
Maitsekas, toitev ja ideaalne paariline näkileivale.
Rohelise oa määre
Koostatud:
Kui tahaks midagi kerget, toitvat ja suvist, siis see rohelise oa määre sobib ideaalselt näkileivale!
Mis kõige parem, valmistamine võtab vaid paar minutit!
Kui tuleb isu toorjuustukoogi järele, kuid aega napib, siis on see retsept siin võrratu asendus.
Laetud näkileivad
Koostatud:
Inspireerituna laetud friikatest, näkileibadega variant on sama maitsev, kuid kõvasti toitainerikkam.
Täis värskeid ja julgeid maitseid – mõnusalt krõbe, kergelt vürtsikas, kreemjas ja mega toitev. Nii hea ja nii lihtne valmistada!