Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Pehme valge šokolaadi mousse, värske granaatõunatarretis ja Vicenzovo maasikabiskviidid loovad ideaalse kombinatsiooni luksuslikust maitsest ja elegantsest serveeringust!
Elegantselt serveeritud ja täiuslikuks viimistletud dessert, mis ühendab mascarpone kreemi, maasika-passionviljakastme ja õhulised Vicenzovo biskviidid – tõeline Itaalia maguskunst!
Kerge, kreemjas ja puuviljane dessert, mis toob iga ampsuga meelde suve.
Õrn ricotta-vahukreem, värsked maasikad ja mango koos Vicenzy ladyfingers maasikamaitseliste küpsistega loovad täiusliku harmoonia – lihtne valmistada, kaunis serveerida!
Maasikane Charlotte kook – suvine maius igaks hetkeks!
Õhuline kreem, värsked maasikad ja Vicenzovo biskviidid loovad täiusliku koosluse, mis lihtsalt sulab suus!
Lihtne valmistada, kaunilt pidulik ja vastupandamatult maitsev – tõeline maiuspala perele ja sõpradele.
Üks maitsvamaid seeni, mis praetult maitseb peaaegu, et üks ühele grillitud lihaga. Kombineerides terava harissa ja näkileivaga saad ühe mõnusa ja seest soojendava vahepala.
Toorjuustu ja magusate viigimarjadega kaetud näkileivad maitsevad võrratult ning on mega kiudainerikkad.
Need ei vii veresuhkrut lakke. Hea valik tervislikuks magustoiduks.
Krõbe põhi, mõnusalt sulanud juust ja vürtsikas jalapeno annavad kokku täpselt selle õige koosluse.
Siin kohtuvad kreemine baklažaan, aromaatne pesto ja granaatõuna värske hapukas magusus, rukola lisab veel omakorda värskust ja kergelt piprast maitset
India pähklitest taimne juustukaste
Koostatud:
Queso, mida kutsutakse ka nimega chile con queso, on sulav juustudipp, mida serveeritakse tavaliselt tortillakrõpsude kõrvale. Arvatakse, et see sai alguse Texases 20.saj alguses.
See ricotta alternatiiv on kreemjas ja maitsev, täpselt nagu klassikaline piimapõhine versioon, kuid valmistatud taimsetest koostisosadest. Kõige parem koos aiast nopitud tomatite ja näkileivaga.